Spectacolul „Corp Bazar”: Catrinel Catană, Timea Kovacs şi Andreea Belu, la Studioul UNESCO

mart. 27th, 2012 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 28 martie 2012 şi vineri, 30 martie 2012, ora 19:00, la Studioul UNESCO (Bd. Magheru nr. 27, Bucureşti), Cartierul de Dans prezintă spectacolul „Corp Bazar”. Coregrafie şi interpretare: Catrinel Catană, Timea Kovacs şi Andreea Belu. “Corp Bazar” este un proiect realizat cu sprijinul Centrului Naţional al Dansului şi Cartierului de Dans. Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu sensibilitate ridicată la efecte luminoase puternice.

“Catrinel, Timea şi Andreea pun întebări în legătură cu realitatea socială şi individuală în care se află. Sub forma unui monolog interiorizat, mereu sub semnul întrebării, se vorbeşte despre interdependenţa şi lipsa de comunicare.” (Cartierul de Dans)

Catrinel Catană este absolventă a Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică şi a unui master în Arta Coregrafului, în cadrul aceleiaşi facultăţi. Prezintă, în cadrul Explore Dance Festival 2010, un scurt fragment coregrafic, în care nu urmăreşte spectaculosul, ci suprarealismul cotidianului, faţetele identităţii şi lipsa acesteia. A colaborat cu Andreea Novac, cu Mikos Konstantinos, la spectacolul “Harta”, cu Sydney Leoni, la “Undertone”, Cosmin Manolescu, la “16 Ianuarie”. În prezent, colaborează cu Cosmin Manolescu, la spectacolul “Eu sunt eu – Camera 1306”.

Timea Kovacs este dansatoare şi coregrafă. A absolvit, în 2011, Coregrafia, la UNATC şi a primit premiul pentru Cel mai bun Coregraf şi Interpret, în cadrul Galei Absolvenţilor. Este interesată de metode de dans, prin care poate să-şi acceseze inconştientul. În creaţie, nu vrea să judece, ci să arate complexitatea interioară a omului. Caută conexiunea între teatru, dans şi improvizaţie. Acum colaborează cu Andreea Belu, Catrinel Catană şi Valentina de Piante-Niculae.

Andreea Belu a absolvit Facultatea de Teatru, secţia Coregrafie (U.N.A.T.C. “I. L. Caragiale, Bucureşti), unde continuă un program de master, la aceeaşi secţie. Predă cursuri de dans contemporan. Contact Improvisation, Pilates, Hatha Yoga.

Număr de vizualizări :1764


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro