S-a lansat revista online „www.clubdiverta.ro”

mart. 29th, 2012 | By | Category: Eveniment

Club Diverta a lansat revista „www.clubdiverta.ro”, un concept unic în România, cu ambiţia declarată de a încuraja şi susţine consumul de cultură. Revista se adresează nu doar membrilor Club Diverta, ci va fi un spaţiu de hoinăreală şi informare slow time oferit tuturor. Prin recenzii, cronici, analize, interviuri, prezentări de produs şi evenimente, oameni cu condei vor încerca să genereze gusturi şi consumatori tot mai avizaţi, care să aleagă pe bază de experienţă şi emoţii.

„Structurată pe categoriile de produse ce se găsesc pe rafurile magazinelor Diverta din toată ţara, dar cu antenele întinse spre tot ce se întâmplă în spaţiul cultural românesc şi străin, revista va sărbători cotidian, prin subiectele propuse, sursele care dau sens vieţii.
Vă invităm, aşadar, în călătoria fără sfârşit Marea Căutare pe www.clubdiverta.ro. Pentru că, aşa cum spunea Zygmunt Bauman înGlobalizarea şi efectele ei sociale, „A căuta, a cerceta, a nu găsi sau, mai exact, a nu găsi încă, nu este o stare de rău, ci chiar promisiunea fericirii; poate chiar asta înseamnă fericirea.”, a scris Flaviu Pastor.

Număr de vizualizări :1236


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro