Peste 1000 de vizitatori la Târgul SF& Fantasy “Final Frontier”, ediţia a doua

mart. 20th, 2012 | By | Category: Eveniment

În perioada 17-18 martie 2012, la Centrul Național de Artă „Tinerimea Română” (Str. Gutenberg Johann nr.19, Bucureşti), a avut loc cea de-a doua ediție a târgului de carte SF & Fantasy, Final Frontier.

La evenimentul organizat de bookblog.ro fanii genului au putut găsi cărți la reduceri, benzi desenate, boardgames, jocuri pe consolă și machete ale personajele îndrăgite și au putut participa la decernarea premiilor Galileo, lansări de carte și discuții pe teme SF & Fantasy.
Cei peste 1000 de vizitatori au generat vânzări de aproximativ 6000 de euro. Mulți s-au lăsat prinși încă de la intrare de consola pe care puteau testa jocurile dorite, iar cei care au rezistat tentației au ajuns în standul colorat amenajat de tarabadejocuri.ro.

Târgul a fost un prilej de întâlnire pentru pasionații genului, motiv pentru care reprezenantul editurii Nemira a declarat că ” Vin oameni chiar să cumpere, nu să se uite”, iar Horia Ursu de la Millennium Books a sugerat ca următoarea ediție să dureze trei zile. Pentru cei de la ComicBookCity a fost ”o ediție legendară„ deoarece ” a fost chiar mai bine ca la Gaudeamus în ceea ce privește vânzările”.
Fanii Star Wars costumați în binecunoscutele personaje au dat culoare târgului iar la un moment dat cu toții făceam parte din marea familie care s-a format anul trecut, la prima ediție Final Frontier, mulți vizitatori participând pentru a doua oară la eveniment.

Parteneri media:
agentiadecarte.ro, ASUB, calendarevenimente.ro, cititorisf.ro, clopotel.ro, descopera.ro, Jurnalul National , Level, lumebuna.ro, metropotam.ro, OCSE, orasulm.eu, PC World, port.ro, raluk.ro, Revista Echinox, Revista Galileo, Sapte Seri, srssf.ro,Stud-Life.ro, vinsieu.ro, prokid.ro, Zile și Nopti, Zoom TV,
bookblog.ro este cel mai important blog despre cărţi şi lectură de pe internetul românesc. În cei peste patru ani de existenţă, el a devenit un reper pentru tinerii pasionaţi de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine şi mai uşor cărţile care merită citite.

Număr de vizualizări :1081


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro