Lansarea Revistei „Arta” şi a catalogului „Arte în Bucureşti”, la Sala Dalles

mart. 28th, 2012 | By | Category: Eveniment

Vineri, 30 martie 2012, ora 12:00, la Sala Dalles (Bulevardul Magheru nr. 18, Bucureşti), va avea loc lansarea nurmerelor 4-5/2012 ale revistei de arte vizuale „Arta”, precum şi a catalogului „Arte în Bucureşti”. Cu această ocazie se vor decerna Diplomele de excelenţă ale Uniunii Artiştilor Plastici din România. Evenimentul este organizat cu sprijinul Uniunii Artiştilor Plastici din România.

Revista ARTA îşi propune să ofere o imagine de ansamblu asupra scenei vizuale româneşti, cu accent pe noile media (foto, video, instalaţie, multimedia) dar şi pe tehnicile tradiţionale (pictură, sculptură, grafică, arte decorative), în corelaţie cu noile forme de experiment vizual din alte domenii precum filmul, sociologia, dansul, antropologia, arhitectura şi urbanismul. Proiectele inter şi trans-disciplinare sunt privilegiate, şi, prin ele, o înţelegere nouă a vizualului ca un domeniu de vîrf al cercetării noii sensibilităţi a epocii noastre, marcate de urbanism, mass-media, tehnoştiinţe şi globalism.

Mai multe detalii la pagina web: http://www.revistaarta.ro/

Număr de vizualizări :1689


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro