Expoziţia de fotografie “La magia de la Comunidad de Madrid” de Arradia von Drachstedt, la Madrid

mart. 5th, 2012 | By | Category: Eveniment

În perioada 1-30 aprilie 2012, Biblioteca Publică “Antonio Mingote” din Madrid găzduieşte expoziţia de fotografie “La magia de la Comunidad de Madrid” (“Magia Comunităţii Madrid”) a româncei Arradia von Drachstedt. Evenimentul este organizat în cadrul programului Biblioteca Abierta (Biblioteca Deschisă) al Comunităţii Madrid, coordonat din luna noiembrie de Rareş Cristea.

Artist polivalent, Arradia (pe numele ei Diana Ciurtin) s-a născut în România în 1980 şi este absolventă de filologie engleză. Actriţă de teatru muzical şi fostă ziaristă, a studiat baletul şi pianul. Intră în lumea fotografiei profesioniste în 2008. Renunţă la facultatea de psihologie, coordonează un atelier de fotografie pentru tinerii din Madrid şi organizeaza diferite expoziţii pentru artişti romani. Promotor şi coordonator cultural, sprijină artişti necunoscuţi, dar talentaţi, “pentru că arta este o cheie importantă pentru imigranţi, pentru a fi mai buni, pentru a convieţui în general”. A expus în diferite locaţii din Madrid, fotografiile ei fiind apreciate de către presă şi de către public nu numai pentru talentul artistic, ci şi pentru simplitatea şi bucuria de viaţă pe care le transmite.

Număr de vizualizări :1090


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro