Expoziţia „Pe aripile apei” de Cosmin Săvulescu, la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi

mart. 5th, 2012 | By | Category: Eveniment

Marţi, 6 martie 2012, ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi, va avea loc o expoziţie de fotografie intitulată „Pe aripile apei” de Cosmin Săvulescu. Expoziţia poate fi vizitată în perioada 6 martie-6 aprilie 2012. Expoziţia este realizată în colaborare cu “atelierele de creaţie ale poetei angela baciu”.

“Fotografiile din această expoziție se împart în trei mici expoziţii oarecum distincte, dar având același numitor comun, apa. Am încercat să surprind grația pescăruşilor în posturi care să depășească cumva imaginea banalizată pe care o avem noi riveranii despre ei şi să le redau demnitatea pentru a ne putea încânta pe mai departe.
Tot despre legătura noastră cu apa, de data aceasta Sena, vorbesc și fotografiile care petrec o croazieră pe bătrânul fluviu şi surprind momentele de relaxare a celor ce au învățat că Parisul înseamnă mai mult decât muzee şi lux.
Pentru a treia şi cea mai neomogenă parte a expoziţiei am păstrat imaginea apei ca şi influență a ei de zi cu zi, în formele ei diverse, în simfonie de culori și inspirație. “, a declarat Cosmin SĂVULESCU.

Număr de vizualizări :1070


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro