Concurenţi din şapte ţări participă la Concursul “Maeştrii Artei Lirice”

mart. 16th, 2012 | By | Category: Eveniment

Nu mai puţin de 51 de participanţi din şapte ţări s-au înscris la ediţia cu numărul patru a Concursului Internaţional de Canto “Maeştrii Artei Lirice”. Primele două etape ale concursului vor beneficia de prezenţa publicului, care va avea accesul gratuit. La ultima etapă, prezenţa se va face pe bază de bilet.

Participanţii din acest an vin din  Franţa, Coreea de Sud, China, Serbia, Republica Libaneză, Republica Moldova şi România.
Primele două etape ale concursului, la care publicul va avea acces gratuit, se vor desfăşura în Sala Studio a Operei Naţionale Bucureşti după cum urmează: Etapa I – luni, 19 şi marţi, 20 martie 2012, de la ora 13.00; Etapa a II-a – joi, 22 şi vineri, 23 martie 2012, tot de la ora 13.00.

Duminică, 25 martie 2012, va avea loc în sala mare a Operei Naţionale Bucureşti, cu acompaniament de orchestră, cea de-a treia etapă a concursului, urmată de decernarea premiilor şi de concertul laureaţilor, dirijat de Tiberiu Soare.

Număr de vizualizări :1030


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro