”Eticheta în dansul social” de Felix Crainicu

mart. 28th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 31 martie 2012, ora 20:00, în Salsa 4 You din Bucureşti, va avea loc lansarea volumului “Eticheta în dansul social” de Felix Crainicu, cu ilustraţii de Irina Dobrescu, Casa Editorială Ponte. Evenimentul include un work-shop de etichetă în dansul social, susținut de autor împreună cu partenera lui, Suzana Deak. Participanții vor putea aplica apoi cunoștiințele dobândite în cadrul unei petreceri care va dura până în zori.

„Dansul este libertate, o libertate care însă nu trebuie să afecteze pe nimeni. Nu există spațiu de dans fără de propriile legende vii, fără dansatori care respectă, sau nu, regulile bunului-simț. Dincolo de rânduieli, tradiții și zei locali, dansul social există ca să putem trăi mai frumos.Tocmai de aceea, în ultima zi a lunii martie, Casa Editorială Ponte lanseză o carte unică în peisajul editorial din România: ”Eticheta în dansul social”. Scrisă de Felix Crainicu, “Eticheta în dansul social” vorbește despre reguli nescrise, bun-simț și opțiuni, despre un limbaj aparte, în permanentă reinventare, adresându- se atât începătorilor cât și celor experimentați.”, au scris editorii cărţii.

Număr de vizualizări :1301


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro