“Amor, Signora şi Canarul albastru”, pe scena Teatrului Masca

mart. 13th, 2012 | By | Category: Eveniment

Joi, 15 martie 2012, de la ora 19.00, la Teatrul Masca din Bucureşti, în Sala Jacques Lecoq, va avea loc reprezentaţia cu spectacolul “Amor, Signora şi Canarul albastru” (Commedia dell’Arte). Nerecomandat copiilor sub 14 ani.

9 actori tineri despre care nu știţi nimic încă. 9 actori care debutează cu un spectacol despre dragoste, despre teatru, despre bucuria de a fi actor. Ne vom afla în culisele pregatirii unui spectacol de Commedia dell’arte, adică acolo unde este posibil orice miracol. Una dintre cele mai mari actriţe ale lumii, Isabela Andreini – celebră împreună cu trupa Gelosi, condusă de soţul ei, Francesco Andreini – îşi aminteşte clipele cele mai plăcute ale existenţei ei, cele în care putea fi alături de colegii de breaslă, pregătind monoloage şi scene de dragoste, precum şi celebrele lazziuri (momentele de excepţională performanţă fizică) pentru spectacolele cu care a încântat lumea.

Distribuţie:
Signora, Pantalone – Laura Borodan
Colombina – Georgiana Vraţiu
Brighella – Anamaria Iordache
Cicinetta, Capitano Cocodrillo – Mihaela Albu
Pulcinellina – Liana Pecican
Arlechino, Francesco – Mihai Hurduc
Capitano Matamores – Alexandru Floroiu
Pulcinella – Antonio Tadeus Mincă
Dottore – Sebastian Ghiţă

Scenariu şi regie Mihai Mălaimare
Asistenţi regie Anamaria Pîslaru şi Valentin Mihalache
Costume Andreea Postelnicu şi Alina Nica Gurguţă
Decor Puiu Antemir

Număr de vizualizări :1166


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro