«Simon Konianski» de Micha Wald la «Cinemateca francofonă»

mart. 27th, 2012 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 28 martie 2012, de la ora 20.00, la Universitatea de Vest – Aula Magna (bd. Vasile Pârvan nr. 4, Timişoara), în cadrul evenimentului « Cinemateca francofonă », va avea loc proiecţia filmului « Simon Konianski » de Micha Wald, cu Jonathan Zaccaï, Popeck, Abraham Leber. « Cinemateca francofonă » este un proiect organizat de Institutul francez din Timişoara, Lectoratul Francez din cadrul Universităţii de Vest şi Asociaţia Hexagone.

« Simon Konianski «  este cel de-al doilea lung-metraj al lui Micha Wald, o comedie care urmăreşte aventurile personajului din Alice et moi, şi raporturile conflictuale ale acestuia cu familia sa şi cu iudaismul, în linia inspiratoare a primelor filme ale lui Woody Allen. Film subtitrat în limba engleză.

Număr de vizualizări :957


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro