Se lansează colecţia „Iubiri de altădată” a Editurii Allfa

feb. 16th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 24 februarie 2012, ora 17.30, la Starbucks Plaza Mall Bucureşti, va avea loc un eveniment-spectacol, cu ocazia lansării unui nou proiect editorial: colecţia „Iubiri de altădată” a Editurii Allfa-parte a Grupului Editorial ALL. Vor vorbi Cristina Bazavan (jurnalist), Camelia Văcaru (jurnalist) şi Mario Demezzo (Vicepreşedinte Grupul Editorial ALL). Volumele lansate: „O mică glumă” de Anton Pavlovici Cehov; „Dom Casmurro” de Joachim Maria Machado de Assis; „Soţii de artişti” de Alphonse Daudet şi „Iubire şi gimnastică” de Edmondo de Amicis. Actorii Dorotheea Petre şi Paul Ipate vor susţine lecturi din romanele lansate. Evenimentul va fi urmat de un recital susţinut de Dan Teodorecu (Taxi).

„Iubiri de altădată” sunt poveşti de iubire care au depăşit toate obstacolele, inclusiv pe cel al timpului, poveşti a căror frumuseţe rămâne întreagă după decenii sau chiar secole. Poveşti în care mesajele nu ajung la destinatar instantaneu, dar se bucură de acea căldură umană după care tânjim cu toţii uneori. Poveşti cu protagonişti pe care ne-am dori oricând să-i vedem în carne şi oase.

Număr de vizualizări :1219


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro