Clubul de lectură „Nepotu` lui Thoreau”, ediţia a IX-a, sezonul IV, cu Andrei Dosa

feb. 24th, 2012 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 29 februarie 2012, ora 18:00, la Insomnia Cafe din Cluj (Str. Universităţii nr. 2), va avea loc o lectură susţinută de poetul Andrei Dosa. Evenimentul va fi moderat de Valentin Derevlean. Gazde: Francois Breda, Ştefan Manasia şi Szantal Janos.

„Mă numesc Andrei Dósa, am 26 de ani, locuiesc în oraşul de la poalele Tâmpei, oraş înfrăţit cu Hollywood-ul, lucru cu care mă mândresc. De curând am absolvit cursurile masterului de Inovare Culturală (care se numea cândva master de Scriere Creatoare) din cadrul Facultăţii de Litere din Braşov. Am lucrat în construcţii, am spălat vase în America şi am crezut că banii câştigaţi o să-mi ajungă o veşnicie. Sunt colaborator al revistelor Poesis International şi Corpul T. Debut în volum cu „Cînd va veni ceea ce este desăvîrşit”(Editura Tracus Arte, 2011) – premiul Iustin Panţa şi nominalizare la Premiul Mihai Eminescu – Opera Prima.”, a spus Dosa Andrei.

Număr de vizualizări :1105


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro