“Un caffe sospeso”, conferinţă cu degustare, la Institutul Italian de Cultură „Vito Grasso”

feb. 9th, 2012 | By | Category: Postcard

Vineri, 10 februarie 2012, de la ora 18.00, la Institutul Italian de Cultură „Vito Grasso” (Aleea Alexandru 41, Bucureşti), va avea loc conferinţa cu degustare “Un caffe sospeso”, prezentată de Alessandro Castro. Rodolfo Amadeo, directorul Institutului Italian de Cultură „Vito Grasso”, va susţine o prezentare introductivă.

În cadrul evenimentului, vor fi trecute în vedere istorii şi anecdote despre o băutură universală, va avea loc o prezentare teoretico-practică despre consumul corect de cafea, precum şi un spectacol artistic susţinut de actorul Sergio Sivori. “Pulcinella metafizic” – este spectacol despre lumea cafelei, cu referiri la opera lui Edoardo De Filippo.

Evenimentul se va încheia cu un show-cooking, în care Alessandro Castro va invita publicul să deguste specialităţi culinare dulci şi sărate, care au cafeaua ca ingredient de bază.

Număr de vizualizări :1373


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro