“Trust me if u can”, la Green Hours

feb. 21st, 2012 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 22 februarie 2012, de la ora 20.00, la Green Hours (Calea Victoriei 120, Bucureşti), va avea loc spectacolul „Trust me if u can”, un „bar show” de Iris Spiridon.

„Trust me if u can” este un spectacol experimental sub forma unui joc de societate interactiv. Vorbeşte despre limita dintre realitate şi fictiune, sau alegerea dintre adevăr şi provocare. Trei actori se expun în faţa publicului, îndrumându-i spre un univers interior neaşteptat. În final, publicul alege ” povestea adevărată ” , bazându-se pe propriile emoţii provocate de show. Un bar show mai mult sau mai puţin real, mai mult sau mai puţin inventat. Sau o piesă de teatru cu poveşti adevărate : crime ‘’ nevinovate ‘’, pasiuni interzise şi guilty pleasures. (Iris Spiridon)

Număr de vizualizări :985


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro