Finisajul expoziţiei „Rămăşiţele zilei” de Gabi Stamate

ian. 11th, 2012 | By | Category: Eveniment

Vineri, 13 ianuarie 2012, ora 19:00, la Galeria ALERT studio (str. Mircea Vulcănescu  nr. 2-4, Bucureşti), va avea loc finisajul expoziţiei „Rămăşiţele zilei” de Gabi Stamate.

În decembrie 1989, pe când aveam cea mai frumoasă dintre vârste, am avut şansa extraordinară de a mă afla în mijlocul evenimentelor. Pe 21, ziua revoluţiei bucureştene, m-am alăturat primelor grupuri de protest şi, cu ajutorul unui aparat Zenith, am realizat o suită de fotografii pe Bulevardul Magheru, între blocul Scala şi Piaţa Romană.
Azi, după 21 de ani, sentimental acela incredibil de teamă şi euforie a rămas intact în memoria mea şi nu a fost egalat de nimic. Expoziţia de azi este amintirea acelei zile formidabile. Dedic acest eveniment memoriei mamei mele.”, a scris Gabi Stamate.

Număr de vizualizări :1071


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro