„Cerere în căsătorie“, în regia lui Florin Covalciuc, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad

ian. 5th, 2012 | By | Category: Eveniment

Duminică, 8 ianuarie 2011, ora 19:00, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad, sala Studio, va avea loc spectacolul „Cerere în căsătorie“, după A. P. Cehov, în regia lui Florin Covalciuc şi scenografia lui Laurian Oniga.

„Cerere în căsătorie“ îl aduce la viaţă pe tânărul Ivan Vasilievici Lomov care doreşte să se însoare cu fiica vecinului său, dar de la dorinţă până la îndeplinirea ei e cale lungă. Cei doi tineri se ceartă mereu între ei, din cauza unor motive derizorii, iar tatăl Nataliei se află într-o permanentă încurcătură, căutând cu disperare să calmeze răbufnirile viitorilor miri. Comicul de situaţie este savuros, iar „Cerere în căsătorie“ umple până la refuz sala Studio a teatrului arădean, la fiecare reprezentaţie.

Număr de vizualizări :1550


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro