“The Hardest of Choices”, în regia lui Dagmar Smrzova, la Centrul Ceh

ian. 22nd, 2012 | By | Category: Eveniment

Luni, 23 ianuarie 2012, ora 20:00, la Centrul Ceh din București, în cadrul Seriei “DOCUMENTARY MONDAYS”, va avea loc proiecția filmului câștigător al premiului pentru cel mai bun documentar ceh la Festivalul de film din Pilsen în 2011: “The Hardest of Choices”, în regia lui Dagmar Smrzova.

Documentarul realizat în 2010, urmărește viețile a patru femei și a partenerilor lor, care refuză opțiunea avortului în ciuda faptului că știau că li se vor naște copii cu handicap. Regizorul le înregistrează îndeaproape reacțiile în momentele dificile, atunci când li se dă vestea despre starea sănătății copiilor lor, felul în care se împacă cu pronosticurile doctorilor și cu sentimentul de neputință.

Număr de vizualizări :1091


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro