“The Greater Good – solo-show Mihail Coşuleţu”

ian. 10th, 2012 | By | Category: Eveniment

Joi, 12 ianuarie 2012, de la ora 19.00, la Galeria Art Yourself (str. Nicolae Ionescu, nr. 11, Bucureşti), va avea loc vernisajul expoziţiei “The Greater Good – solo-show Mihai Coşuleţu”. Curator Adriana Oprea. Expoziţia va putea fi vizitată în perioada 12 ianuarie – 3 februarie 2012 şi 7 desene şi 29 de picturi, realizate de Mihail Coşuleţu în perioada 2009-2012.

… „(…) Totul ţine de organizare. Aşa că oamenii se duc să se organizeze şi în natură, vezi We like nature, so yeah! Se găseşte un câmp mănos plin de cernoziom din care poţi scoate grâu bun pentru paste Barilla, dar omul ce a făcut? Şi-a făcut într-un colţ, care nu e colţul pânzei, ci colţul lumii!, o căsuţă tâmpită, mică, cu o scară foarte mare, cu o curticică mică-mică, unde şi-a plantat un copăcel. La el în curte. Putea să aibă casa cât toată lumea, dar nu a revendicat nimic din ce-i în jur, şi-a făcut casa într-un colţ. Din fericire, pentru că există cazuri în care îi duce capul la mai mult. În Ghetto nu ai orizont. Ai ghetoul în mijloc şi e interesant să ai în mijlocul lumii tocmai acel lucru pe care îl negi. Şi judecând după imagine, aşa e toată lumea în jur. (…)” (fragment dintr-o discuţie între Adriana Oprea şi Mihail Coşuleţu)

Număr de vizualizări :1175


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro