“Fără limite. Cum să-ţi organizezi o viaţă excepţională”, la Editura Paralela 45

ian. 24th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

De curând, la Editura Paralela 45 a apărut volumul “Fără limite. Cum să-ţi organizezi o viaţă excepţională”, în colecţia “Cărţi practice”.

O viaţă întreagă de eforturi nu se compensează printr-un singur moment de gândire pozitivă. Dar având atitudinea potrivită – atitudine şi abilităţi -, poţi realiza orice vrei şi tot ce vrei – şi o vei face. “Fără limite” le pune la dispoziţie pe ambele: şi atitudine, şi acţiune. În cea mai nouă carte a sa, Jillian Michaels arată cum să se cultive pasiunea, oferind instrumentele de care e nevoie pentru ca cineva să îşi schimbe viaţa.

Număr de vizualizări :998


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro