“Cum să fii propriul tău psihoterapeut” de Patricia Farrell

ian. 24th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

De curând, la Editura Trei, în colecţia “Psihologie practică”, a apărut volumul “Cum să fii propriul tău psihoterapeut. Un ghid amănunţit pentru a învăţa să trăieşti din plin şi fără teamă” de Patricia Farrell.

Bazându-se pe cei 20 de ani de experienţă în consiliere, psihologul Patricia Farrell oferă cititorului 10 instrumente prin care poate deveni propriul său terapeut. Paşii autovindecării trec prin acceptarea realităţii, confruntarea autorităţii, „concedierea” părinţilor, asumarea răspunderii şi un nou stil de viaţă: mai riscant, dar plin de beneficii.

Patricia Farrell este unul dintre cei mai mediatizaţi psihologi americani. Specializată în tratarea depresiei, anxietăţii şi dependenţei de substanţe, dar şi în consilierea persoanelor cu deficienţe fizice.

Număr de vizualizări :1197


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro