“Creierul lui Buddha. Neuroştiinţa fericirii, iubirii şi înţelepciunii” de Rick Hanson şi Richard Mendius

ian. 24th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Paralela 45, în colecţia “Cărţi practice”, a apărut volumul “Creierul lui Buddha. Neuroştiinţa fericirii, iubirii şi înţelepciunii” de Rick Hanson şi Richard Mendius, în traducerea Roxanei Bîrsanu.

„Este pur şi simplu cea mai bună carte pe care am citit-o despre motivele şi modul în care ne putem modela creierul pentru a fi liniştiţi şi fericiţi. Este o carte care vă va schimba creierul şi viaţa.” (Jennifer Louden)

„Această carte ne permite să înţelegem mecanismele şi motivaţiile funcţionării organismului uman pentru a lua decizii mai bine informate, care să ne permită să ne trăim viaţa din plin, să manifestăm compasiune şi bunătate faţă de noi şi faţă de ceilalţi, beneficiind totodată de bunăstare. Ceea ce mi se pare extraordinar la Creierul lui Buddha este capacitatea lui Rick Hanson de a detecta cauzele suferinţei şi de a furniza câteva metode pertinente prin care putem efectiv modifica aceste cauze şi putem produce o schimbare de durată la toate nivelurile minţii, corpului şi relaţiilor interpersonale. “Creierul lui Buddha” se află acum pe lista mea de recomandări pentru toţi studenţii şi instructorii.” (dr. Richard C. Miller)

Număr de vizualizări :1744


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro