Spectacolul „Camera 1306 [I Am Myself]” de Cosmin Manolescu, prezentat la Bucureşti

dec. 11th, 2011 | By | Category: Postcard

În zilele de 16 decembrie 2011, 17 februarie și 2 martie 2012, între orele 18.00-24.00, la Hotelul InterContinental București va avea loc spectacolul conceput ca un performance-maraton cu durata de 6 ore, „Camera 1306 [I Am Myself]”, realizat de coregraful Cosmin Manolescu. Interpretarea este semnată de Catrinel Catană și Cosmin Manolescu. „Camera 1306 [I Am Myself]” a avut premiera europeană în data de 20 august în cadrul Stockholm Fringe Fest, cu susținerea Institutului Cultural Român din Stockholm, și a fost prezentat recent la Universitatea din Plymouth (Marea Britanie), la invitația Institutului Cultural Român.

„Camera 1306 [I Am Myself]” este o co-producție a Fundației Gabriela Tudor / Compania Paradis Serial și a Centrului Național al Dansului București, partener asociat fiind Hotelul InterContinental București. Proiectul a fost realizat cu sprijinul Cullberg Ballet (Stockholm) și al Asociației 4Culture (București) în cadrul Wild Cards – Jardin d’Europe, și al Centrului de Cultură “George Apostu” (Bacău).
„Camera 1306 [I Am Myself]” este un spectacol „fantasmă” despre „corpul aflat într-un spațiu privat”, care poate exprima „un loc, un nume, o stare de spirit, oricum ceva imposibil de definit, misterios şi cu siguranţă, fragil”, și care face apel la „puterea imaginaţiei fiecăruia”, cum spun o serie din cronicile spectacolului.

Trailer-ul spectacolului este disponibil la http://vimeo.com/25636744

Accesul publicului se face la fiecare oră exclusiv pe bază de rezervare cu cel puțin o zi înainte de fiecare spectacol programat, la serial.paradise@artsf.ro sau Facebook – Eu Sunt Eu

Număr de vizualizări :1785


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro