„Oglinda”, în regia lui Mihai Mălaimare, la Teatrul Masca

dec. 14th, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 15 decembrie 2011, ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Masca din Bucureşti, va fi prezentat spectacolul „Oglinda”, o adaptare după nuvela lui V. Briusov. Din distribuţie fac parte: Anamaria Pâslaru, Ioana Macarie, Alina Craiţă, Maria Vasilache, Alexandra Popescu. Scenariul şi regia: Mihai Mălaimare.

„Dincolo de luciul oglinzii ea vede o întreagă lume, populată de propriile ei imagini. Se vede pe sine copilă fiind, adolescentă, în momente nefericite şi aspre ale vieţii ei.
Într-o zi are impresia că imaginea reflectată este aceea a unei alte femei, cu care luptă, de care este învinsă, pe care o învinge şi împreună cu care rămâne să trăiască întreaga viaţă într-un ospiciu. Personajele lumii ospiciului sunt fabuloase, iar poveştile pe care le spun în felul lor sunt cutremurător de frumoase. O poveste despre feminitate, despre dragoste, despre prietenie, despre o lume ascunsă privirilor, despre fantastica, fascinanta putere a OGLINZII.” (Mihai Mălaimare)

Număr de vizualizări :1111


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro