„Bad Santa”, aşteptat la Biblioteca de Artă „Iosif Keber” din Târgu Jiu

dec. 15th, 2011 | By | Category: Eveniment

Vineri, 16 decembrie 2011, de la ora 18.00, la Secţia de Artă „Iosif Keber” a Bibliotecii Judeţene „Christian Tell” din Târgu Jiu, va avea loc o seară de film şi muzică.

„Apropierea sărbătorilor de iarnă îţi trezeşte un sentiment de deja-vu? Te-ai săturat ca în fiecare an să vezi şi să asculţi aceleaşi chestii? Noi ţi-l aducem pe Moş Crăciun cel Rău (Bad Santa), precum şi nişte muzică menită să te scoată din tiparul şi monotonia cotidiană”, promit organizatorii evenimentului.

Număr de vizualizări :1316


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro