”Timprophonies”, improvizaţie teatrală francofonă

dec. 6th, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 7 decembrie 2011, de la ora 18.00, la Institutul francez Timişoara (bd. C. D. Loga nr. 46), va avea loc o demonstraţie de improvizaţie teatrală francofonă:”Timprophonies”. Un eveniment organizat de Lectoratul francez din Timişoara, asociaţia Hexagone sub egida Ambasadei Franţei în România, în parteneriat cu Institutul francez din Timişoara.


Amestecând jocurile verbale cu improvizaţia teatrală, studenţii de la mai multe universităţi din România vă vor face să descoperiţi un moment original şi amuzant. Acest meci de improvizaţie va marca sfârşitul formării în teatrul de improvizaţie propusă de trupa Improvisades din Paris.
„Timprophonies” se desfăşoară în limba franceză. Intrarea este liberă.

Număr de vizualizări :1397


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro