“Pact cu diavolul” de Lars Kepler

dec. 4th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Trei, în colecţia “Fiction Connection”, a apărut volumul poliţist “Pact cu diavolul” de Lars Kepler, în traducerea Elenei-Maria Morogan.


“Pact cu diavolul” de Lars Kepler  prilejuieşte o nouă întâlnire cu inspectorul Joona Linna. Volumul a fost nominalizat în 2010 pentru premiul „The Golden Crowbar”, care se acordă celui mai bun roman poliţist suedez.

„Kepler revitalizează genul romanului noir, propunându-ne o poveste a cărei structură perfectă seamănă cu un ceas elveţian”. (Financial Times)

Lars Kepler este pseudonimul unui cuplu de scriitori suedezi: Alexander Ahndoril şi Alexandra Coelho Ahndoril. Fiecare a scris, independent unul de celălalt, mai multe romane, fiind recompensaţi cu cronici şi premii literare prestigioase. În momentul în care Stieg Larsson a devenit un fenomen al pieţei de carte în Suedia, cei doi au decis să scrie o serie de romane poliţiste sub umbrela acestui pseudonim al cărui mister avea să stârnească numeroase speculaţii.

Număr de vizualizări :1466


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro