Repetiţie deschisă pentru Festivalul „SoNoRo”

nov. 11th, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 12 noiembrie 2011, în intervalul 14:00 – 16:00, la Ateneul Român, va avea loc o repetiţie deschisă pentru elevi şi studenţi a participanţilor la Festivalul Internaţional de muzică de cameră „SoNoRo”. Accesul e liber pentru elevi şi studenţi, în baza carnetelor / legitimaţiilor. Intrarea se va face cu 20 de minute înainte de începerea repetiţiei. Se vor repeta piesele ce vor fi interpretate seara, la concert.

„SoNoRo” se alătură initiaţivei LiterNet.ro de a le oferi tinerilor experienţe reale, din spatele scenei, care le permit o privire de ansamblu asupra lucrurilor care fac dintr-un spectacol unul de amploare. Prin acest proiect tinerii au acces la o întâlnire directă cu modul în care lucrează nişte maeştrii din domeniul cultural, lucru care îi va inspira în viaţă şi carieră.

Programul complet al festivalului îl puteţi găsi la adresa: http://sonoro.ro/program/12-11-2011/.

Număr de vizualizări :1207


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro