„Obiecte pierdute” de Răzvan Ionescu

nov. 13th, 2011 | By | Category: Postcard

Marţi, 15 noiembrie 2011, de la ora 12.30, la Sediul Uniunii Scriitorilor din România (Calea Victoriei nr. 115, Bucureşti), va avea loc lansarea volumului de poezie „Obiecte pierdute” de Răzvan Ionescu, apărut la Editura KRON-Art, Braşov. Volumul este ilustrat de pictorul braşovean Gabriel Stan. Volumul va fi prezentat de Alex ştefănescu şi Horia Gârbea.


Cartea este însoţită de un DVD care conţine 21 de poezii recitate de autor şi un videoclip după un scenariu insipirat de poezia care dă titlul cărţii. Pe acelaşi DVD pot fi accesate lucrările de grafică ale lui Gabriel Stan.
Autorul este actor şi profesor universitar, membru titular al USR.
.

Număr de vizualizări :1301


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro