Maxim Belciug, Vlaicu Golcea şi Gabriel Spahiu, la „Hibernalul de Chitară”, cu improvizaţii din „Oamenii nu merită poezia” de Liviu Uleia

nov. 3rd, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 05 noiembrie 2011, de la ora 19.00, în sediul Bibliotecii Naţionale a României, Sala Cataloagelor (str. Ion Ghica 4), va avea loc un nou concert din seria „Hibernalul de Chitară”. Maxim Belciug (chitară), Vlaicu Golcea (electronice) şi Gabriel Spahiu (actor) vor fi prezenţi într-un spectacol de muzică vie şi poezie. Un fusion electro-clasic cu beat-uri extravagante şi improvizaţii baroce împănate cu lecturi din „Oamenii nu merită poezia” de Liviu Uleia. După două săptămâni de concerte în dulcele stil clasic, “Hibernalul de Chitară” îşi schimbă abordarea şi trece la …PALIMPSESTE.


8 concerte, 18 artişti, muzică, lectură, cultură. Aceasta este invitaţia pe care o lansează “Hibernalul de Chitară” de la Biblioteca Naţională. Timp de 8 săptămâni, publicul este aşteptat să ia parte la agapele muzicale de sâmbătă seara, care propun un program variat, cu muzică veche, muzică de cameră, muzică electronică, flamenco, poezie, triluri de privighetoare şi acorduri de chitară.

Programul complet al festivalului este disponibil la www.hibernaldechitara.ro.
PALIMPSESTE (DEX): “granitoide anatectice şi metasomatice în care paleosoamele reflectă moştenirea unor structuri metamorfice sau sedimentare. Acumulări de material vechi, prelucrat îndelung, în condițiile hidrodinamice actuale.” Un fel de piatră filozofală muzicală!

Număr de vizualizări :1174


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro