„Marfă reîncărcată”, cea mai bine vândută carte a Editurii Brumar

nov. 29th, 2011 | By | Category: Eveniment

Antologia „Marfă reîncărcată”, semnată de Dan Mircea Cipariu, Florin Dumitrescu, Sorin Gherguţ, Dan Pleşa, Bogdan O. Popescu, a fost cea mai bine vândută carte a Editurii Brumar din Timişoara la Târgul de Carte „Gaudeamus”. Brumar a fost prezentă la târg cu peste 30 de titluri noi, dintre cele peste 100 prezente pe stand, la cele 23 de lansări de carte organizate în cadrul târgului participând peste 1500 de oameni.

„Marfă reîncărcată” de Dan Mircea Cipariu, Florin Dumitrescu, Sorin Gherguţ, Dan Pleşa, Bogdan O. Popescu a fost urmată, în topul vânzărilor, de „Hexachordos. Psalmii, Ecleziastul, Cântarea Cântărilor, Iov, Psalmii lui Solomon, Odele” pre stihuri retocmite de către Şerban Foarţă şi de „Amintirea… ultimul interviu” de Silvia Kerim.
Mai multe detalii despre volumul „Marfă reîncărcată” găsiţi aici.

Număr de vizualizări :1686


One Comment to “„Marfă reîncărcată”, cea mai bine vândută carte a Editurii Brumar”

  1. Geo Marcu spune:

    De la Editura Brumar am cumparat si cartea de poeme „Babilon” de Ioan Barb. nu i sa/ facut publicitate desi e o carte exceptionala.

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro