Întâlniri cu artiştii din albumele „Colorând Griul” şi „Colorând griul. Starea de spirit”, la Gaudeamus

nov. 23rd, 2011 | By | Category: Eveniment

Editura Vellant aduce, anul acesta, la Gaudeamus, o mulţime de volume şi de evenimente, lecturi publice şi întâlniri. Printre acestea se numără şi o întâlnire între public şi o parte dintre artiştii prezenţi în albumele „Colorând griul” şi „Colorând griul. Starea de spirit”, coordonate de Cosmin Năsui.


Sâmbătă, 26 noiembrie, pasionaţii de artă contemporană se vor întâlni, la standul Vellant, să discute despre colecţia de artă de la Vellant şi chiar să îşi bea cafeaua împreună cu o parte din artiştii incluşi în albumele „Colorând Griul” şi „Colorând griul. Starea de spirit”, coordonate de Cosmin Năsui.
Toată ziua de duminică, 27 noiembrie, cititorii sunt aşteptaţi la standul Vellant, unde se va discuta cu rimă despre poeziile lui Iv cel naiv şi despre colecţia pentru copii, „Pasărea măiastră”, care va include poveşti româneşti bogat ilustrate de artişti români.

Număr de vizualizări :1137


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro