„Biblioteca Flacăra”, lansată la Gaudeamus

nov. 24th, 2011 | By | Category: Eveniment

Vineri, 25 noiembrie 2011, de la ora 19.00, la standul  17, nivel 0.00 (parter) Pavilionul Central al Romexpo, Bucureşti, în cadrul Târgului de Carte „Gaudeamus”, va avea loc lansarea „Bibliotecii Flacăra” proiect editorial ce face parte dintr-o serie de activităţi şi evenimente prilejuite de împlinirea a 100 de ani de la primul număr al revistei Flacăra, la 22 octombrie 1911.


Se vor lansa volumele:
„Grădina lui Glaucon sau Manualul bunului politician”, autor Constantin Banu, cu o prefaţă de George

Arion – un “manual” intru totul aplicabil actualului spaţiu politic românesc.
„100 cele mai frumoase interviuri”, autor George Arion – cititorii mai vechi şi mai noi ai revistei Flacăra vor putea regăsi cele mai inspirate şi incitante interviuri luate de scriitorul George Arion, de-a lungul zecilor de ani petrecuţi ca jurnalist la Flacăra.
„Supravieţuriea prin reportaj”, autor Liliana Petruş, cu un argument de Bogdan Hrib. Un  volum de reportaje, ca o carte de istorie autentica, cea neştiută şi necuprinsă în nici unmanual, despre oamenii şi întâmplările lor, vorbindu-ne direct prin cuvintele si imaginile cu dăruire meşteşugite de autoare.

Număr de vizualizări :1044


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro