Artwe lansează proiectul educaţional „Cuprins”, la Atelierul de Producţie

nov. 3rd, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 5 noiembrie 2011, ora 18.00, la Atelierul de Producţie din Bucureşti, Artwe lansează ”Cuprins”, un proiect de încurajare a lecturii. „Cuprins” transformă Atelierul de Producţie într-un spaţiu de joacă educaţional. Acesta pune la dispoziţia participanţilor ateliere de dicţie, bune maniere, tarot, psihoterapie-dezvoltare personală, public speaking, exerciţii de psihodramă, quilling, biblioteci vii, teatru pedagogic, teatru forum plus alte activităţi atractive susţinute de către Artwe şi alte organizaţii non-guvernamentale partenere. Printre acestea amintim: Incubator107, MindRoom, Tineri pentru România de Mâine, Asociaţia Creativ, Deschide-ţi Sufletul, Public Speaking, Alina Pertea.
După aproximativ patru ore de activităţi nonformale, va urma un party cu cei de la Loungerie II pentru un live act provocator şi cu Notsocommondj.
„Cuprins” este un proiect cultural-educaţional care încurajează lectura în spaţiul urban, prin schimbul de cărţi între cititori. 5 locaţii (Shift, Godot, La scena, Incubator107, Green Tea) vor găzdui pentru început biblioteci Artwe cu 800 titluri adunate de la edituri şi oameni care au în comun pasiunea pentru lectură. Doritorii pot împrumuta gratuit o carte cu o singură condiţie: aceea de a pune alta în locul celei pe care au luat-o. In plus, pentru a încuraja iubitorii de lectură să intereacţioneaze, cititorii îşi vor putea lăsa „amprenta” pe post-it-urile creative ce vor însoţi cărţile.
Accesul la eveniment se va face în baza donării (a cel puţin) unei cărţi (la alegere) care se va regăsi ulterior în bibliotecile Artwe, amenajate special în locaţiile partenere.

Număr de vizualizări :960


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro