„Teatrul românesc de revistă. Istorie. Dimensiuni. Pericole. Destine” de Aurel Storin

nov. 18th, 2011 | By | Category: Eveniment

Duminică, 20 noiembrie 2011, de la ora 11.00, în foyer-ul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” (Calea Victoriei nr.33, Bucureşti), va avea loc lansarea cărţii „Teatrul românesc de revistă. Istorie. Dimensiuni. Pericole. Destine” de Aurel Storin.


Evenimentul va fi marcat de prezenţa a numeroase personalităţi din lumea teatrului, artei, muzicii şi a revistei româneşti, în frunte cu Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”. Prezentarea cărţii va fi făcută de criticul şi istoricul literar,Prof. ŞTEFAN CAZIMIR.

Aurel Storin este un reputat scriitor, publicist şi istoric.

Număr de vizualizări :1457


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro