„Descarcă gratuit primul tău eBOOK”, o campanie Polirom

nov. 14th, 2011 | By | Category: Eveniment

În perioada 15-30 noiembrie 2011, Editura Polirom şi Librăria Elefant lansează campania „Descarcă gratuit primul tău eBOOK”. Lansată la începutul lui septembrie, în colaborare cu Elefant.ro, colecţia de cărţi digitale a Editurii Polirom a crescut spectaculos: peste 150 de titluri disponibile, într-o perioadă de numai două luni.

Proiectul de eBOOKs al Editurii Polirom include atât titluri de succes din back-list, precum „Cartea şoaptelor”de Varujan Vosganian, „Sînt o babă comunistă!” de Dan Lungu sau „La taifas” de Aurora Liiceanu, dar şi titluri noi, ca „Solar”– cel mai recent roman al lui Ian McEwan sau „Matei Brunul”– cea mai nouă carte a prozatorului Lucian Dan Teodorvici.

Număr de vizualizări :1095


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro