„Cei singuri vor rămâne singuri” de Naomi Ionică

nov. 7th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

De curând, la Editura Tracus Arte a apărut volumul „Cei singuri vor rămâne singuri” de Naomi Ionică. Coperta: Tudor Jebeleanu.

„După poemele publicate împreună cu Georgiana Rusuleţ şi Cristina Popa în Cele trei graţii, carte apărută la editura Aula, Naomi Ionică revine cu prima carte pe cont propriu, Cei singuri vor rămâne singuri. Volumul uneşte două secvenţe diferite ca perspectivă lirică, dar similare ca atitudine. Senzaţia, la sfârşitul lecturii, este a unei tristeţi melancolice şi resemnate, pentru care nu pare să existe, cu adevărat, vindecare.
Cum experienţa e autentică, cartea lui Naomi Ionică e un volum de debut remarcabil. Articulat discret şi elegant, el spune o poveste tristă despre iubirea pe care o aştepţi şi care nu mai vine. De aici golul sufletesc, singurătatea exasperantă şi, totodată, istovitoare.” (Andrei Bodiu)

Număr de vizualizări :1083


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro