“PRO-EDIT: Program de formare şi sprijinire a angajaţilor pentru o practică EDITorială PROfesionistă”

nov. 20th, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 23 noiembrie 2011, ora 13:00, în sala Cupolă (complexul expoziţional Romexpo), Uniunea Editorilor din România organizează conferinţa de prezentare a rezultatelor intermediare ale proiectului strategic “PRO-EDIT: Program de formare şi sprijinire a angajaţilor pentru o practică EDITorială PROfesionistă (ID: 50321)”, cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste în oameni! La eveniment participă: Andreea Bădiceanu, Manager proiect, Mihail Penescu, Preşedintele Uniunii Editorilor din România (UER) şi Copreşedinte al Federaţiei Editorilor din România (FER), şi Horia Gârbea, preşedintele Asociatiei Scriitorilor Bucureşti.

PRO-EDIT are o durată de 36 de luni şi o valoarea totală eligibilă de 12.597.640 lei, din care un procent de 98% este reprezentat de valoarea finanţării nerambursabile acordată din Fondul Social European (FSE).

Obiectivul general al proiectului îl constituie creşterea adaptabilităţii şi competitivităţii angajaţilor din sectorul editorial şi din domenii de activitate adiacente, prin participarea la cursuri de formare profesională, facilitându-se, astfel, acumularea de cunoştinţe, dezvoltarea unor abilităţi ale angajaţilor şi dezvoltarea de aptitudini care să favorizeze îmbunătăţirea performanţelor individuale, în concordanţă cu aspiraţiile lor profesionale, precum şi promovarea formelor flexibile de organizare a muncii.

Conferinţa marchează momentul unui bilanţ intermediar – primul an de implementare, ocazie cu care vor fi prezentate şi analizate activităţile care s-au încheiat cu succes, precum şi impactul acestora în raport cu obiectivele generale şi specifice ale proiectului.

Proiectul PRO-EDIT: Program de formare şi sprijinire a angajaţilor pentru o practică EDITorială PROfesionistă este implementat în parteneriat cu Uniunea Scriitorilor din România şi L’Université Paris 13/Lab SIC.

Număr de vizualizări :966


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro