“Peregrinul. Sfârşit de călătorie” de Attya

nov. 9th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Herald, în colecţia “Scrieri Iniţiatice”, a apărut volumul “Peregrinul. Sfârşit de călătorie” de Attya.

Autoarea înfăţişează o poveste de iubire din secolul al XVIII-lea, învăţături despre alcătuirea spirituală şi materială a omului, a cosmosului, ordinea şi ritmurile lumii, înălţarea omului pe nişte trepte existenţiale doar intuite la început.
De-a lungul acestei naraţiuni, se conturează răspunsuri la întrebări pe care umanitatea şi le pune de secole: Cine suntem noi? De unde venim şi unde vom pleca după moarte? Cine sunt îngerii şi ghizii?  Suntem prizonieri ai acestei lumi, pierduţi în roata karmica? Cum putem deveni liberi?

Număr de vizualizări :2103


One Comment to ““Peregrinul. Sfârşit de călătorie” de Attya”

  1. mihaela spune:

    De la primele pagini m-a fascinat aceasta carte. Nu am stiut nimic despre autor, dar banuiam ca este vorba despre o scriitoare romanca, sub pseudomin, iar internetul mi-a confirmat acest lucru. Am citit multe romane initiatice, dar aceasta carte desi am citit numai 80 de pagini, m-a impresionat enorm. Ma trimite cu fiecare pagina tot mai adanc in povestea personajelor… abea astept sa o parcurg in intregime. Felicitari si mii de multumiri pentru o asemenea bijuterie de carte, ATTYA. Nu toti avem norocul sa fim alesi pentru a putea scrie o asemenea poveste, dar putem fi fericiti ca avem norocul sa putem macar citi aceasta poveste.

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro