“hiSTORIES of RESTORATION – Picking Up the Pieces for Architectural Reborn”, expoziţie la Timişoara

nov. 10th, 2011 | By | Category: Eveniment

Vineri, 11 noiembrie 2011, în mansarda Bastionului Theresia din Timişoara, de la ora 18.00, va avea loc vernisajul expoziţiei “hiSTORIES of RESTORATION – Picking Up the Pieces for Architectural Reborn”, organizată de Asociaţia Expose Architecture, împreună cu partenerii şi susţinătorii săi. Este vroba despre o expoziţie internaţională cu prezentarea live de studii universitare, proiecte de diplomă şi lucrări executate pe tema restaurării de arhitectură, din România şi Italia.


Evenimentul propune o imagine comparativă a două şcoli de arhitectură: Facultatea de Arhitectură a Universităţii “Politehnica” din Timişoara şi Facultatea “Ludovico Quaroni” din cadrul Universităţii “La Sapienza” din Roma şi permite o abordare deschisă a tehnicilor şi metodelor de restaurare consacrate. De asemenea, sâmbătă, 12 noiembrie 2011, de la ora 11.00, va avea loc şi o sesiune de comunicări „Fast/Forward”.

Informaţii suplimentare şi programul evenimentului pe www.facebook.com/exposearchitecture

Număr de vizualizări :1263


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro