“Biletul de ieşire din criză” de Adrian Vasilescu

nov. 20th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Curtea Veche, în colecţia “Profit”, a apărut volumul “Biletul de ieşire din criză” de Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. Volumul va fi lansat la Târgul de Carte Gaudeamus 2011.


Tema pe care Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, o abordează în noua sa carte, “Biletul de ieşire din criză”, este una cât se poate de actuală: criza economică la nivel mondial care ne afectează în prezent. Comparând criza de acum cu alte momente de răscruce pe care omenirea le-a traversat de-a lungul timpului şi, în special, cu Marea Criză din 1929-1933, autorul subliniază două aspecte: ciclicitatea acestor fenomene şi schimbările importante pe care ele le produc. Un capitol substanţial este dedicat situaţiei României, în context european şi mondial. Actuala criză va fi şi ea, asemenea celor care au precedat-o, depăşită, ne asigură autorul. Care este însă „biletul de ieşire“? Răspunsul rămâne a fi descoperit în paginile acestei cărţi. Aşadar, o lucrare de larg interes, cu atât mai mult cu cât nu se adresează exclusiv specialiştilor, ci este scrisă într-un limbaj accesibil tuturor celor interesaţi de ceea ce ne rezervă, din punct de vedere economic, viitorul.

Număr de vizualizări :2216


One Comment to ““Biletul de ieşire din criză” de Adrian Vasilescu”

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro