“Amplificaţi-vă forţa mentală” de Bill Lucas

nov. 3rd, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Meteor Press a apărut volumul “Amplificaţi-vă forţa mentală” de Bill Lucas. Volumul oferă principalele informaţii despre funcţionarea creierului uman. Autorul îşi expune ideile potrivit cărora oamenii trebuie să înveţe pe tot parcursul vieţii, să reflecteze la lucrurile învăţate şi să le folosească în mod practic. De asemenea, prezintă modalităţile prin care învăţarea conştientă poate să facă parte din viaţa de zi cu zi.

În paginile cărţii cititorii vor găsi sfaturi despre cum pot ajunge la echilibrul mult dorit între viaţa profesională, viaţa personală şi aspiraţiile generale. De asemenea, autorul face sugestii pentru asigurarea unui mediu creativ, productiv şi în acelaşi timp plăcut la locul de muncă. Despre cum să vă asiguraţi că toţi colegii şi/sau subordonaţii exploatează la maximum informaţiile primite şi cum să depăşiţi barierele apărute în calea rezolvării problemelor de serviciu sau de familie.

Cartea este realizată în mod interactiv, cu teste şi formulare pe care trebuie să le completaţi şi care au scopul de a vă determina să vă gândiţi la lucrurile noi pe care le-aţi învăţat şi să le implementaţi; la acestea se adaugă sintezele foarte utile de la sfârşitul tuturor capitolelor.

Dacă doriţi să vă înţelegeţi mai bine ca individ care vrea să înveţe permanent şi să aflaţi despre moduri noi prin care să faceţi munca mai atrăgătoare şi în acelaşi timp mai eficientă, vi se oferă informaţii despre aproape toate etapele pe care trebuie să le atingeţi, astfel încât să puteţi realiza o temelie pe care să clădiţi în continuare.

Lucrarea este deosebit de utilă pentru angajaţi şi angajatori deopotrivă!

„Bill Lucas are un mesaj simplu: felul în care învăţăm este la fel de important (dacă nu chiar mai important) decât ceea ce învăţăm.” (Publishers Weekly)

„Cartea rezumă «cruciada» personală a lui Bill Lucas: încurajarea companiilor de a crea un mediu de lucru în care oamenii să fie «pregătiţi să înveţe» şi în care creativitatea să poată prospera.” (Booklist)

„Puteţi învăţa cum să învăţaţi! Tehnica aceasta este abilitatea esenţială a secolului al XXI-lea şi companiile trebuie să se pregătească pentru ea.” (New York Times Book Review)

Bill Lucas este consultant pentru strategii de învăţare, conferenţiar, mediator şi strateg, consiliind multe companii, printre care Lloyds TSB, Accenture, Centrica, BT, ca şi ministerele britanice ale comerţului, industriei şi educaţiei. Publică regulat articole în presa naţională şi de specialitate şi este autor şi coautor a peste 20 de cărţi, dintre care cea mai recentă este The Future of Corporate Learning (Viitorul învăţării corporative).

Număr de vizualizări :1208


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro