“Amoc obsedatul (Jucătorul de şah)” de Stefan Zweig

nov. 1st, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura RAO, în colecţia “Biblioteca RAO”, a apărut volumul “Amoc obsedatul (Jucătorul de şah)” de Stefan Zweig, în traducerea lui Eugen Relgis. Stefan Zweig a fost distins cu cel mai important premiu austriac de poezie “Bauernfeld”, iar volumele sale au fost publicate în milioane de exemplare.

“Amoc obsedatul (Jucătorul de şah)” este una dintre cele mai importante şi mai cunoscute scrieri ale autorului. Într-o noapte de martie a anului 1912, un tânăr medic povesteşte cum în jungla din Malaysia, viaţa îi este dată peste cap, când o femeie necunoscută dezlănţuie în el nebunia şi dragostea.

Număr de vizualizări :2046


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro