Peter Collett conferenţiază despre “Limbajul nonverbal şi cele mai bune practici aplicabile în business”, la Bucureşti

oct. 30th, 2011 | By | Category: Postcard

La Editura Trei, în colecţia “Psihologie practică”, a apărut volumul “Cartea gesturilor. Cum putem citi gândurile oamenilor şi acţiunile lor” de Peter Collett, în traducerea Alexandrei Borş. Autorul va susţine la Bucureşti conferinţa “Limbajul nonverbal şi cele mai bune practici aplicabile în business”, organizată de Twelve Corporate, cu susţinerea Editurii Trei. Evenimentul va avea loc în data de 11 noiembrie 2011, la Hotel Ramada Bucharest North. Moderatorul evenimentului este Drd. Mihaela Liliana Stroe, sociolog, trainer internaţional, speaker motivaţional şi expert în comunicare nonverbală.


Succesul în business este asimilat succesului în comunicare. Dezvoltarea abilităţilor sunt rezultatul experienţei şi al conştientizării propriului stil de comunicare. Identificarea propriului stil de comunicare este punctul de ameliorare a relaţiilor profesionale cât şi personale.

În urma participării la conferinţa “Limbajul nonverbal şi cele mai bune practici aplicabile în business”, participanţii vor putea să: conştientizeze limbajul nonverbal; identifice semnalele nonverbale emise de interlocutorii lor; creeze un impact psihologic persoanelor cu care interacţionează; identifice cum să devină un lider prin intermediul limbajului nonverbal; aplice abilităţile de comunicare în management, întâlniri şi prezentări; promoveze obiceiuri sănătoase de comunicare în cadrul organizaţiilor în care lucrează şi în cadrul mediilor în care interacţionează; descopere aria limbajului internaţional de business; descopere convenţiile şi practicile limbajului nonverbal din alte ţări; înveţe să maximizeze propriul impact în business-ul global.

Număr de vizualizări :1195


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro