Maestrul Radu Beligan regizează „Spiritul de familie”, la Teatrul de Comedie

oct. 17th, 2011 | By | Category: Eveniment

Marţi, 18 octombrie 2011, la Teatrul de Comedie din Bucureşti, în cadrul proiectului aniversar „Comedie – 50 de ani”, vor începe repetiţiile spectacolului „Spiritul de familie” de Eric Assous, în regia maestrului Radu Beligan.

Din distribuţie vor face parte Dorina Chiriac, Marius Florea Vizante, Lamia Beligan, Sandu Pop, Delia Seceleanu, Marius Drogeanu şi Mirela Zeţa. Puiu Antemir va crea decorul iar Lia Manţoc costumele.

Spectacolul va fi montat la Sala „Radu Beligan”, sală a Teatrului de Comedie ce poartă numele maestrului începând cu 5 ianuarie 2011, dată la care s-au implinit 50 de ani de existenţă a teatrului înfiinţat de Radu Beligan în anul 1961.

Număr de vizualizări :1285


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro