„Cupa Ambasadorului la Go”

oct. 28th, 2011 | By | Category: Proiecte

În perioada 29-30 octombrie 2011, în incinta Colegiului Naţional „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti va avea loc cea de a 5 a ediţie a „Cupei Ambasadorului la Go” organizată de Federaţia Româna de GO si Asociaţia SAIJO. Grupul Haramichi Ro şi Asociaţia „Rădăcini Culturale” vor desfăşura Ateliere de Cultură Japoneză (origami, shodo, sumie, yukata, manga, kanzashi).

Ceremonia de deschidere va avea loc sâmbătă, 29 octombrie 2011, de la ora 13:00, iar Festivitatea de premiere duminică, 30 octombrie 2011, de la 15:00. La acest campionat vor fi prezenţi peste 120 de sportivi din ţară şi din străinătate, ce vor avea şansa de a se înfrunta pe tabla de GO, atât în Turneul Master cât şi în Concursul pentru Copii sau în Concursul de Tsumego (Probleme de GO). Participanţii, însoţitorii şi vizitatorii vor avea ocazia să îi întâlnească pe cei mai buni sportivi români, dar şi să participe la Ateliere de Cultură Japoneză (origami, shodo, sumie, yukata, manga, kanzashi) sau la Ateliere de Iniţiere în GO susţinute de Asociaţia „Rădăcini Culturale” (ARC) şi grupul Haramichi-Ro.

Număr de vizualizări :1388


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro