„Cafeneaua de psihologie”

oct. 28th, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 29 octombrie 2011, de la ora 09.30, la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa, se va desfăşura „Cafeneaua de psihologie”, o manifestare ştiinţifică dedicată familiei din societatea românească, persoanelor preocupate de psihologie, sănătate, educaţie, dezvoltare personală şi promovează dialogul deschis între psihologi şi participanţi.

„Cafeneaua de psihologie” oferă un parteneriat de încredere pentru toţi cei care vor să împărtăşească experienţa şi cunoştinţele lor prin implicare prietenească, sinceră, inteligentă.

Număr de vizualizări :1297


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro