„Ţiganii, aurul şi diamantele” de Samson Iancu

oct. 24th, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 26 octombrie 2011, de la ora 17:00, la Librăria „Mihai Eminescu” din Bucureşti va avea loc un eveniment marca Adsum: lansarea cărţii „Ţiganii, aurul şi diamantele”, Editura ZIP 2011, de Samson Iancu. La eveniment vor fi prezenţi scriitorul Constantin Popescu, dramaturgul Florin Iordache şi editorul Ion Gabriel Puşcă.


„Cartea lui Samson Iancu, „Tiganii aurul si diamantele” este traita si impartasita celorlalti, odata cu intelepciunea unei intelegeri dobandite de un om cu origini adanci:  tigan, in acceptiunea etniei vesnic nomade, cu un altoi special de evreu. Un nume deosebit -Samson- pentru un om deosebit, alaturat rezonantei numelui romanesc  Iancu. Tot asa e si cartea care te cuprinde in vartejul ei de la inceput.” (Constantin C. Popescu – scriitor)

Număr de vizualizări :1598


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro