„Din depărtare el mă vedea frumoasă” de Violeta Savu

oct. 21st, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Tracus Arte a apărut, de curând, volumul de versuri „Din depărtare el mă vedea frumoasă” de Violeta Savu. Coperta şi grafica: Cristi Gaspar.

„La fiecare cuvânt scris în această carte trebuie subînţelese două tăceri care sunt camera lui de rezonanţă, poezia care ţine în spate poezia.

În minimalistul poem promite-mi / ca-mi vei tămădui cicatricea / pe care orice femeie o ascunde / nu din pudoare / ci din abisul singurătăţii se-nchide o istorie personală şi una care le priveşte pe toate fiicele Evei, de astăzi şi din urmă cu zece mii de ani.

Violeta Savu crede în poezia de dragoste şi poezia de dragoste crede, la rându-i, în ea.” – Ioan Es. Pop

Număr de vizualizări :1468


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro