„Cercul inovaţiei” de Tom Peters

oct. 24th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

De curând, la Editura Publica a apărut volumul „Cercul inovaţiei” de Tom Peters, supranumit „părintele corporaţiei postmoderne”.


În „Cercul inovaţiei”, Tom Peters îşi reexaminează, rafinează şi reinventează propriile opinii despre inovaţie. Geniul lui Peters îşi lasă amprenta pe fiecare pagină a cărții prin curiozitatea insaţiabilă, intelectul agil, perspectiva pragmatică şi misterioasa capacitate de a percepe spiritul timpului. Tom Peters este cel care a creat o nouă şcoală de management, graţie energiei, stilului, influenţei şi ideilor sale.

Număr de vizualizări :1229


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro