„Cafeneaua critică” deschide stagiunea cu scriitorul Nichita Danilov

oct. 23rd, 2011 | By | Category: Eveniment

Luni, 24 octombrie 2011, 19:00, în Club A (Str. Blănari Nr. 14, Bucureşti), se deschide stagiunea 2011-2012 a Cafenelei Critice. Invitatul serii este Nichita Danilov, care îşi va lansa la Bucureşti, la Palatul Parlamentului şi la Librăria Cărtureşti, noul său volum de versuri: “Imagini de pe strada Kanta”, Editura Tracus Arte. Unul dintre cei mai importanţi poeţi români contemporani, de asemenea un prozator de calibru, Nichita Danilov va vorbi la Cafeneaua critică despre cariera şi scrierile sale. Participă, de asemenea, Ioan Cristescu, directorul Editurii Tracus Arte. Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.


Ediţia următoare va avea loc, joi 10 noiembrie 2011, tema: Despre Festivalul Naţional de Teatru 2011 cu Alice Georgescu, directoare şi selecţioner unic FNT, Aura Corbeanu, directoare executivă FNT, alţi colaboratori din staff-ul festivalului, oameni de teatru participanţi la FNT 2011, critici de teatru.

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. De la reluarea sa în noiembrie 2008, Cafeneaua critică a fost găzduită de cluburile bucureştene The Silver Church, Club A şi Club Control.

Număr de vizualizări :957


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro